Çağlayan Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 242 334 72 72
WEB https://caglayan.meb.k12.tr
Adres : Özgürlük Mah. Tevfik Fikret Cad. 2655 sk. Dokuma Kepez/Antalya
VİZYON : Eğitim ve öğretim süreci içerisinde;"yaşadığı toplumun değerlerine saygı gösteren,kendisine, ailesine ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren, haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bireylerin yetişmesi için; demokratik yönetim anlayışı içinde çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, teknolojiye, değişim ve gelişime açık yerel ulusal başarılara imza atan örnek bir kurum olabilmektedir.
MİSYON : Biz; Türk Milli eğitimin amaç ve ilkeler doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, çağdaş, laik, demokratik çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kendine güvenen aydın ve erdemli bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Tramvay veya şehir içi otobüslerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Özgürlük Mah. Tevfik Fikret Cad. 2655 sk. Dokuma Kepez/Antalya
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine 5 dk uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :